Lukuisaa vuotta 2019!

Goodreads on siitä hyvä sivusto lukemisen seuraamiseen, että sieltä saa vuosittain tälläisen koonnin lukemistaan kirjoista. Tavoitteenani oli lukea sata kirjaa tänä vuonna, mutta tavoitteestani jäi puuttumaan kuusitoista. Siksipä asetin vuoden 2019 tavoitteeksi lukea 52 kirjaa. Vähemmän lukemiselle aikaa antava puolisoni asetti omaksi tavoitteekseen kaksitoista kirjaa.

Viime vuonna en lukenut mitään järkäleitä. Vuoden alussa muistan syventyneeni pidempiä aikoja kerrallaan lukemiseen, toisin kuin vuoden toisella puoliskolla, jolloin lukemiseen löytyi vain hetkiä.

Sain tietää saavani joululahjaksi Yotsuba-mangan viimeisimmän, neljännentoista, osan. Päätin lukea sarjan aiemmat osat ennen uusinta. Sarja kertoo viisivuotiaasta Yotsuba-tytöstä, joka elää täysillä. Ei sitä voi paremmin selittää. Viis kautta viis, muidenkin kuin minun mielestäni.

Pian on myös aika tarttua kirjabloggaajien klassikkohaasteeseen. Aion lukea viimein Tuntemattoman sotilaan. Tällä kertaa haastetta emännöi Tarukirja-blogi.

Toivottavasti tästä vuodesta tulee erityisen hyvä lukuvuosi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s