Lomalla viimeinkin

Kerroinkin Ei pulla tapa-blogin postauksessa olevani lomalla.  Nyt ajattelin tässä bloggauksessa kertoa kirjallisia lomavinkkejä.

9789511287155.jpg

Ensinnäkin. Yritin kovasti tutustua tähän naispuoliseksi mielensäpahoittajaksi tituleerattuun Britt-Mariehin. Tahkosin kirjaa viisikymmentä sivua, kunnes totesin voivani käyttää aikana paremmin kuin  ärsyyntymällä koppavasta emännästä. Olihan Britt-Mariella ja Mielensäpahoittajalla yhtläläisyyksiä, mutta jostain syystä Britt-Marie osasi vetää oikeita naruja, jotta sai minut kiehumaan.

Ha!

Kirjan arvion voitte lukea muun muassa Lukutoukan kulttuuriblogista, Kirjasfääristä ja Kartanon kruunaamaton lukija-blogista.

9789527160008.jpg

Hyvä lukukokemus sen sijaan oli Viivi Rantasen omiin kokemuksiin pohjautuva kauniisti maalattu Mielisairaalan kesätyttö. Mielisairaiden ja tervieden raja ei ehkä olekaan niin tiukka, miltä näyttäisi.

Lue lisää HS:n artikkelista.

ahistaajuhlakansi.jpg

Samalla Turun sarjakuvakauppareissulla, jolla nappasin Mielisairaalan kesätytön, ostin myös #ahistaa -sarjakuvan, jossa on elämästä ahdistunut pupu. Itse koin kirjan hyvinkin voimauttavana, mieheni ei perustanut siitä lainkaan. Sarjakuvaan voit tutustua muun muassa täällä.

20160614_142828.jpg

Jotenkin Tampereen reissuani kuvaa tämä kuva, jossa kissa ottaa iisisti. Vaikka olen kävellyt kirjaimellisesti kengät puhki, olen saanut otettua rennosti. Normaalisti en saa rentouduttua, kun ajattelen aina, että jotain olisi tekemättä. Sen sijaan täällä sain katsottua pitkästä aikaa elokuvan alusta loppuun ilman stressipeikkoa.

Löysin myös ihanan Antikvariaatin.  Oheisessa videossa kerron kirjasaaliistani.

Käykää siis Tampereelle eksyessänne ihmeessä Lukulaarissa. Kaksi kerroksinen (!) antikvariaatti löytyy osoitteesta Puutarhakatu 23.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s