Satu Rämö & Katja Lahti: Vuoden Mutsi 2

20160507_094636.jpg

Ostin tämän kirjan ilmestyttyä 2014 edellisen osan alennuksesta, jossa pureudutaan raskaus- ja vauva-aikaan. Tämän, taaperoajasta selviämisessä neuvovaa, nappasin noin kuukausi sitten alennuksesta. Noudatin samaa taktiikkaa kummankin kirjan kanssa: lukaisen ensin itse ja kierrätän sitten kaverille, joka on ko. elämänvaiheessa. Ko. mammat ovat olleet innoissaan.

Katja Lahti ja Satu Rämö ovat pitäneet Vuoden mutsi-blogia. Vaikkei blogi ole päivittäynyt enää sitten tämän toisen kirjan ilmestymisen, on se edelleen pystyssä ja sieltä voi löytää paljon vinkkejä lapsiperheen arkeen muun muassa mutsin suosittelemat lapsiystävälliset ravintolat. Vaikkei yhteinen blogi enää päivitykkään, molemmilla on vielä toiminnassa olevat blogit Satulla Salamatkustaja ja Katjalla Project Mama.

Millainen kirja sitten on? Kunnollista ”tässä kohtaa näin” jne. selostusta ette tule saamaan, sillä ehdin antaa kirjan jo eteenpäin. Kirjaa kuvataan sanoilla ”tätä eivät neuvolan tädit kerro” tjsp. Kirja ei ota äitiyttä ryppyotsaisesti, puhuu asioista niiden oikeilla nimillä, muttei pelottele.

Vauva-ajan jälkeen lapsi alkaa liikkua ja kehittää omaa tahtoa, joka lisää haastetta toimintaan ja päivään. Nk. ruuhkavuodet alkavat todenteolla. Mikäli haluat vinkkiä, miten selvitä niistä niin ota tämä kirja kauniiseen käteen ja istu alas edes hetkeksi.

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s