#minunhyllyni

Toissapäivänä Twitterin feedini tukki #minunhyllyni kuvat. Itsekin postasin muutaman sottaisen kuvan omista kirjahyllyistäni. Tässä linkki kuviin.

Nyt ajattelin vihdoin esitellä ”uuden” kämpän kirjahyllyjä. Olemme asuneet täällä jo syksystä, enkä ole ehtinyt vielä esitellä niitä. Yksi tämän blogin ensimmäisistä postauksiesta koski sekaisin olevaa kirjahyllyäni (postaus täällä!). Aiemmin kirjahyllynä esittelemäni Ikean Lack-pöytä päätyi sohvapöydäksi (esittely täällä!).

20160403_130509.jpg
Tärähtänyt sotkuinen kirjahylly.

Olohuoneessa on hylly, joka oli aiemmassakin kämpässä olkkarissa. Uskon ettei se selviä enää seuraavasta mahdollisesta muutosta. Tässä hyllyssä on tarkoitus pitää lähinnä TBR-kirjoja eli niitä jotka ovat seuraavaksi lukulistalla. Lisäksi hyllyssä on CD- ja DVD-levyjä. Tuossa joogamaton kohdilla on piilossa vielä yksi kirjapino.

20160403_130529.jpg

Keittiön kirjahyllyssä pyrin lähinnä säilyttämään ruokaan ja kokkaukseen liittyviä kirjoja, jotta ne olisivat kätevästi käsillä. Tuo iso värikäs kierrevihko on muuten kaverini minulle skräppäämä kahvi-kirja.

20160403_130540.jpg

Isännän kirjahylly onkin huushollin siistein kirjahylly. Tosin siellä on kirjojen lisäksi myös pelejä ja figuureja.

20160403_130611.jpg

Kerrankin sain kuvan (tosin tärähtäneen), jossa näkyy isoin kirjahyllyni kokonaisuudessaan. Kaikkien elämäni puolisoiden mielestä on ollut raivostuttavaa, kun minulla on tapana laittaa tavaraa hyllylle. Yhdenkin mielestä kirjat olisi pitänyt olla samalla lailla kuin kirjastossa, mahdollisimman lähellä reunaa. Mutta minne ”ylimääräiset” kirjat sitten mahtuisivat.

Tässä hyllyssä minulla on jonkinlainen järjestys: alimmalla hyllyllä vasemmalta oikealle mangat ja matkakirjat, seuraavalla hyllyllä muut sarjakuvat ja sekalaisia kirjoja, kolmannella hyllyllä sekalaisia ja historiallisia kirjoja, neljännellä spefiä ja sekalaisia ja viimein ylimmällä hyllyllä kirjoja Aasia-painotteisesti.

Nyt kun olette nähneet minun kirjamääräni, ette varmastikaan hämmästy, kuinka ihmettelen muiden vähäistä kirjamäärää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s