Kaisa Haatanen: Meikkipussin pohjalta

9789510406878_frontcover_final_medium

Kaisa Haatasen Meikkipussin pohjalta tarttui mukaani Helsingin kirjamessujen bloggaajabrunssilta, kun halusin jotain kevyttä ja ohutta luettavaa. Bloggaajabrunssilla Haatanen kommentoikin kirjan pituutta sillä, että siinä on kuitenkin paljon sanottavaa.

Kirja kertoo viittäkymppiä lähestyvästä Tytistä, joka päättää pitää sapattivuoden kustannusalan töistään. Samaan aikaan hän päättää harjoittaa itsetutkiskelua ja kirjoittaa elämänsä aakkoset. Niinpä tästä kirjasta ei löydykään kronologisesti kulkevaa tarinaa vaan viisikymppisen naisen elämän riemua ja oivalluksia.

Vaikka olenkin päähenkilöä sen 20 vuotta nuorempi samaistuin hänen toilailuihinsa. Sain kurkistusikkunan siihen, millaista on hiukan vanhemman vanhanpiian elämä, kun hän pakoilee komeita herrasmiehiä kaupassa, jotteivat nämä äkkäisi hänen tena lady-ostoksiaan.

Lukiessani kirjaa en malttanut olla pohtimatta, kuinka paljon päähenkilö muistuttaa ainakin ulkoisesti Haatasta. Haatanenkin, kun on viittäkymmentä lähenevä kustannusalan työntekijä.

Kirjaa markkinoitiin bloggaajabrunssilla varttuneempien Bridget Jonesin. Minä tosin samaistun Tyttiin enemmän kuin miesten perään itkevään Bridgetiin.

Lue tästä näyte kirjasta.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Kaisa Haatanen: Meikkipussin pohjalta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s