Ilmeeni, kun tajusin syksyn kalenterin täyttyvän…

Ilmeeni, kun tajusin, kuinka täynnä syksyni on.
Ilmeeni, kun tajusin, kuinka täynnä syksyni on.

Syksyn tuoksuja haistellen. Kalenteri täyttyy uhkaavasti. Mikäli tämä blogi tuntuu tyhjältä, niin bloggauksia olen kyllä tehnyt Kirjavinkit-sivustolle.  Lisäksi olen aloittanut väitöskirjatutkimuksen aiheenani Turun yliopiston osakunnat.  Tutkimuskirjallisuutta olen viime aikoina lukenut rutosti, mutta eipä niistä ole blogattavaksi. Vai kiinnostaako teitä etnografia?

Mutta älkäätte huoliko. Bloggauksia kyllä tulossa! Olen menossa sekä Helsingin että Turun kirjamessuille. Ensi viikolla on tulossa Minäkin luen-tempaus. Lainasin juuri Katja Ketun kätilön, jotta voin arvostella sen ja siitä tulevan elokuvan.

Tein siis kaiken kiireen keskellä päätöksen laittaa alas työnhakusivustoni. (Ainakin) seuraavat neljä vuotta arkeni täyttää väitöskirja, lukeminen ja itsestäni huolen pitäminen. Muutin samalla FB-sivustoni nimen ja fokuksen.

Katsoin myös läpi vuoden kirjahaasteet ja totesin, että kaunokirjallisuutta tulee luettua tänä vuonna paljon luulemaani vähemmän 😦 Siksi haasteenani on lähinnä pitää lukutaitoa yllä.

Lukemisiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s