Uusi kirjahyllyni

Kuten olen aiemmin kertonut, kotonani kaikki kirjat eivät ole hyllyssä. Pari kolme viikkoa sitten minun ja äitini alkoi tehdä mieli Ikean lihapullia. Samalla matkalla kiersimme Ikean läpi etsien ratkaisua yltymäriinsä lojuviin kirjoihin.

Kaaoksen tuhoaja!

Pelastuksen toi naurettavan halpa kaksitasoinen Lack tv-taso. Innoissani jo paasasin itsellisenä naisena kokoavani sen itse, mutta nähtyäni kuinka monta erilaista ruuvia settiin sisältyi, peräännyin ja odotin puoliskoni kotiinpaluuta. Koottuamme yhdessä tason ja aseteltuamme sen kivasti sohvan ja tietokonepöydän väliin, pääsin kasaamaan kirjoja alle, keskitasoon ja päälle.

Problem solved
Problem solved

Taso sujahtaa niin mukavasti paikoilleen, että kysyessäni kotonani vierailevilta ystäviltä, huomaavatko he mitään uutta, ei kukaan huomaa tasoa. Ylimmällä tasolla on tarkoitus pitää lukujonossa olevia kirjoja. Mielikuvissani luen yhtä kesken olevaa kirjaa sohvalla ja asetan sen sitten johonkin muuhun hyllyyni luettuani sen vapauttaakseni tilaa uusille kirjoille.

Nyt kuitenkin kirjat ovat taas levittäytyneet ja tuo kuvan vasemmassa nurkassa oleva pino huojuu uhkaavasti. Ehkä minun tulisi pian lukea (ja sisäistää) Konmari-kirja.

Jutun opetus oli kuitenkin se, että kaikki tasot kelpaavat kirjoille. Ei tarvise olla kirjahylly, jotta olisi sopiva paikka opukselle.

2 kommenttia artikkeliin ”Uusi kirjahyllyni

  1. Reta Anna Maria 7.4.2015 / 16:15

    Jep, kaikki tasot sopivat kirjoille. Minullakin periaatteessa on hylly, jossa on kaikki lukemattomat kirjani, mutta jotenki se on päässyt levähtämään…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s