Deadpool: Dead presidents

deadpool

Mitä lukea silloin, kun muuten lukeminen jumittaa? Sarjakuvia tietenkin! Olin jo pidempään törmännyt Deadpooliin erinäisillä internetin meemisivustoilla. Pitkään naurettuani Deadpool-meemeille ja tarkkailtuani kasvavaa fanijoukkoa, päätin itsekin tarttua sarjakuvaan.

Deadpool ja Benjamin Franklin.

Deadpool on USA:ssa seikkaileva kanadalainen Marvelin antisankari, jota kohtaan muut supersankarit tuntevat vastenmielisyyttä. Voi johtua tietenkin hänen huumorintajustaan, väkivaltaisuudestaan taikka ihan siitä, että hänen ihonsa on kamalalla tavalla arpeutunut, jonka takia hän käyttää koko ajan naamiota.  Lisää Deadpoolin historiasta voit lukea mm. tästä Wikipedia-artikkelista.

Dead presidents-tarinassa mustaan magiaan tutustunut patriootti manaa Yhdysvaltain presidentit juonimaan epäkuolleina maahan uutta vallankumousta. S.H.I.E.L.D lupailee Deadpoolille lihavaa palkkashekkiä, mikäli tämä selvittää tilanteen ja siitähän soppa sitten syntyykin. Kuvan Benjamin Franklin ei toki ole yksi pahoista presidenteistä; hänhän ei ollut edes Yhdysvaltain presidentti, vaikka olikin valtiota perustamassa.

Sarjakuva on mielestäni todella viihdyttävä, vaikkakin hyvin väkivaltainen. Mikäli kuvat murskautuvista suolista ällöttävät, jätä tämä väliin. Huumori on loistavaa ja suosittelenkin tätä kaikkien supersankarisarjakuvien faneille.

2 kommenttia artikkeliin ”Deadpool: Dead presidents

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s