Lukujumin aiheuttaja

Minulle tuli eilen pahimman luokan lukujumi. Kyselin jopa Nettilukutoukat-facebookryhmässä apua ongelmaani. Aluksi minua kehotettiin rohkeasti tarttumaan muihin kirjoihin, kunnes lukujumi poistuisi. Yritin hanakasti lukea jumin aiheuttajaa. Pääsin vain sivulle 47, kunnes luovutin.

Syyllinen lukujumiin.
Syyllinen lukujumiin.

Kyseessä on siis Sophie Kinsella Wedding Night (Hääyöaie).  Ajattelin tarpoa kirjan läpi, jotta saisin sinikantisen kirjan sateenkari-kirjahaasteeseeni. Tajusin kuitenkin kahlastessani, ettei itseään pidä kiduttaa. Sinisiä kirjoja löytyy kyllä maailmasta.

Mietin kirjan alku lukiessani, olenko vain kasvanut yli Kinsellan kirjoista. Vielä pari vuotta sitten ahmin Kinsellan kirjoja ilokseni. Kinsella on kirjoittanut myös nimellä Madeleine Wickham ja olen lukaissut myös kaikki hänen sillä nimellä kirjoittamat kirjansa.

Tässä kirjassa hahmot tuntuivat pinnallisilta ja tyhmiltä. Pohdin, onko vika minussa vai ovatko ikäiseni brittinaiset vaan erilaisia kuin minä.  Kuitenkin Nettilukutoukat-ryhmässä pohdintani sai vastauksen. Kirja on vain huono.

Suosittelen siis muita Kinsellan kirjoja kevyeksi hömppälukemistoksi, mutta jättäkää tämä väliin!

Yksi kommentti artikkeliin ”Lukujumin aiheuttaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s