Kirjahyllyni

kirjahylly

Tässä on yksi kirjahyllyistäni. Tämä on siis siivouksen jäljiltä viikko sitten. Ylimmällä hyllyllä on scifiä ja fantasiaa eli spekulatiivista fiktiota aka spefiä. Seuraava hylly on omistettu ammattikirjallisuudelleni. Tällä rivillä on myös keittokirjallisuutta, koska ne ovat silmien korkeudella ja lähellä keittiötä. Aasia-kirjallisuutta minulla on yksi hyllyrivi. Toiseksi alin hyllyrivi on mangaa ja muita sarjakuvia. Alimman rivin suhteen tein peliliikkeen. Meillä kerääntyy muun muassa kissojen takia paljon pölyä alimmalle hyllylle, joten varustin sen ei niin tärkeillä kirjoilla. Tosin voiko sellaisia olla.

Olohuoneen puolella on hylly, jossa on lähinnä Dvd:tä, cd-levyjä, lautapelejä  ja aviomieheni kirjoja. Makuuhuoneen hyllyssä on Ihmenelos-sarjakuva kokoelmani sekä sekalainen seurakunta muuta kirjallisuutta.

Lisäksi kirjoja löytyy muun muassa laukuista, kasseista, pöydiltä ja nurkista eri pinoissa. Minulla on niin paljon lukemattomia kirjoja omasta takaa, että viime aikoina kirjaston palvelujen käyttö on jäänyt vähemmälle.

Eräällä eksälläni oli tapana laittaa kirjat lähelle hyllyn reunaa kuten kirjastossa. Itse suosin kirjojen työntämistä lähelle seinää. Hyllyn reunalle mahtuu pieniä tavaroita. Pääsyynä pikkutavaran, kuten lääkkeiden, säilyttämiseen hyllyssä, minulla on sanonta ”poissa silmistä, poissa mielestä.”

Minua kiinnostaa tietää, miltä teidän kirjahyllynne näyttää.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kirjahyllyni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s